Winkelwagen

Drakenschedels


Drakenschedels hebben een andere frequentie en energie dan de schedels die de vorm van een mensen hoofd hebben. 
Niet iedereen zal en kan met de energie van de draak werken. De draken werken met de diepste emoties en de intensiteit van je eigen energie moet je kunnen voelen wil je er mee verbonden kunnen worden. 
Degenen die in plaats van uit hun hart, vanuit hun hoofd leven, zullen niet met de draken energie kunnen werken. 

De draak is sterk verbonden met de vier elementen; vuur, aarde, lucht en water, die samengaan met het vijfde element van Ether of Akash (de levenskracht). 

Draken bestaan niet meer in levende lijve, maar nog wel als spiritueel wezen. Ooit zijn ze fysiek aanwezig geweest en in ons diepste weten schuilt onze herinnering aan hoe ze eruit zagen/zien. Draken zijn er in veel verschillende vormen en vele kleuren. De draak heeft altijd de energie vastgehouden, die wij als mensheid hadden verloren. 

Nu de aarde en wij mensen in een hogere frequentie terecht gekomen zijn, vinden er grote veranderingen plaats op het mentale, emotionele, fysieke en spirituele gebied. Hierdoor is de energie van de draak weer voor ons beschikbaar gekomen. De draak raakt je ziel op het diepste niveau, waardoor je kunt groeien en verder ontwikkelen en op aarde kunt worden wie je werkelijk bent.  
De draken energie steunt ons daar enorm in. Het brand schoon wat gezuiverd mag worden en wakkert het vuur aan waar het gedooft is. Drakenenergie is een transformerende, liefde volle energie. Ze breekt op een liefdevolle, maar doeltrefende manier open wat vast zit en maakt je hart weer ontvankelijk om te kunnen ontvangen. Drakenenergie is als de energie uit de Bron en is voor iedereen. Alleen kan je de drakenenergie pas ontvangen wanneer je daar klaar voor bent. Wanneeer je er aan toe bent om alles, maar dan ook alles onder ogen te zien en hier mee om te willen en durven gaan. 

De Draken energie wordt gegeven volgens de vier elementen: 
- als vuur; het zuivert, verbrand, wakkert aan en is niets ontziend. Het gaat tot aan de kern en reinigt alles wat nodig is en plaatst het in het felste licht. Alles wordt je duidelijk en helder voor je.
- als aarde; het grond je en zet neer wat neergezet moet worden. Vol kracht en volledig in verbinding met de aarde.
- als water; het laat de liefdevolle energie stromen als water, waardoor je dorst gelest en je verfrist wordt.
- als lucht; de krachtige energie van de draak is er altijd en je mag er altijd gebruik van maken, net als van de lucht.   


Fluoriet Drakenschedel, ZEER GROOT ! !

Fluoriet Drakenschedel, ZEER GROOT ! !
Afmeting: 191 x 90 x 95 mm gewicht: 2093 gram RUIM 2 KILO ! !

Korting van € 495,00 nu voor € 450,00

Een gigantisch mooie en ZEER GROTE Fluoriet Draken schedel. Deze Draak heeft een fantastisch mooie energie en heeft prachtige glinsteringen. 

Fluoriet is een beschermende en stabiliserende steen, die het zelfvertrouwen vergroot en helpt structuur te brengen in ons leven. De steen geeft inzicht in beperkende gedrags- en denkpatronen en onderdrukte gevoelens en werkt emotioneel stabilerend. Fluoriet is een goede steen om te dragen tijdens het studeren. De steen bevordert de concentratie, zorgt voor een snelle informatieverwerking en helpt om verbanden te leggen met al aanwezige kennis. Het beschermt tegen en reinigt electromagnetische straling (bijv. van computers en mobiele telefoons). Help je fysieke vaardigheden aan te leren en verbetert behendigheid en evenwicht.

Fysiek heeft de steen een positieve werking op stijfheid, gewrichtsproblemen (zoals artritis) en reuma. Het is goed voor de botten en tanden en het verlicht de pijn bij gordelroos en andere zenuwpijnen. Verder heeft het een gunstige werking op de huid (bijvoorbeeld op puistjes en rimpels) en slijmvliezen, met name van de ademhalingswegen. Ondersteunt gezond botweefsel en de fysieke structuren in alle organen. 

Wordt per pakketpost verzonden. 
euro 450.00


Voorraad: 1


Aantal