Winkelwagen

Schedels

 | 

tot en met € 70,00


Maansteen schedel, komt weinig voor A++++++ kwaliteit

Maansteen schedel, komt weinig voor A++++++ kwaliteit
Afmeting: 54 x 34 x 35 mm Gewicht 86 gram

Bijzonder hoge kwaliteit Maansteen schedel, komt weinig voor ! !

Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. De steen bevordert de intuïtie en vruchtbaarheid en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven. Maansteen versterkt paranormale vermogens zoals mediamieke gaven en helderziendheid. De steen heeft ook een sterk effect op slaap en dromen en helpt bij slapeloosheid en helpt om dromen beter te herinneren. 

Het is een goede steen voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden en ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding. Ook bij PMS, menstruatieklachten en klachten na de bevalling en tijdens de overgang kan maansteen nuttig zijn. 
Maansteen brengt je in harmonie met de tijd. Maakt de kracht van maan en water bruikbaar. Draagt de Goddelijke energie aan je over. Maansteen stabiliseert emoties en verlicht spanningen. Helpt je bij het inleven van anderen en versterkt de intuïtie en fantasie. 

Fysiek werkt maansteen ontgiftend en activeert de pijnappelklier en zorgt hij voor evenwicht in het hormonale stelsel. De steen heeft een positieve invloed op de spijsvertering en de voortplantingsorganen en vermindert vochtophoping. 
Maansteen brengt de bloed en lymfbanen weer in balans. Verlicht tevens indigestie, vooral als gevolg door stress.

Wordt per pakketpost verstuurd. 


euro 57.50


Voorraad: 1


Aantal  Rozenkwarts schedel met strepen intern en regenbogen rondom

Rozenkwarts schedel met strepen intern en regenbogen rondom
Afmeting: 75 x 52 x 53 mm gewicht: 237 gram

Een fantastische zeer hoge kwaliteit Rozenkwarts schedel. Deze schedel is van een extreem roze kleur met verschillende regenbogen rondom. 

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hartchakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. 
Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. Zorgt voor een snelle ontspanning bij emotionele stress. Onthult de onderliggende oorzaken van problemen, zoals bijvoorbeeld een negatief zelfbeeld.
De steen maakt ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. 

Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, sexuele problemen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid. Tenslotte helpt het bij ouderdomskwalen zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson.

Wordt per pakketpost verzonden.


euro 59.50


Voorraad: 1


Aantal  Seleniet schedel van hoge kwaliteit, Zeldzaam exemplaar

Seleniet schedel van hoge kwaliteit, Zeldzaam exemplaar
Afmeting: 64 x 47 x 48 mm Gewicht: 130 gram

Een bijzondere Seleniet schedel, komt weinig voor.

Seleniet is genoemd naar Selene, de Griekse godin van de maan. 

Seleniet is een hele spirituele steen en werkt beschermend en inzicht gevend. Het is een goede steen om bij je te dragen als je spiritueel bezig bent. Het verdrijft duisternis en schaduwen. 
Het helpt je uit de problemen te blijven en beschermt je tegen kwaad en schuld. 
Het bevordert contact met engelen en gidsen en vergemakkelijkt meditatie, telepathie, divinatie (waarzeggerij) en mediamieke gaven. 

Het werkt aardend als met hogere energieën gewerkt wordt en beschermt en reinigt de aura. Seleniet brengt helderheid van geest, vergroot je bewustzijn en geeft inzicht in je levenslessen. Het bevordert rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving.
Fysiek deblokkeert het de stagnerende energie en verplaatst negatieve emoties, vooral wrok en oude kwaadheid. Seleniet heeft het een positieve werking op de ruggengraat, epilepsie en borstvoeding.

Wordt per pakketpost verzonden. euro 62.50


Voorraad: 1


Aantal