Winkelwagen

Healing points - Massagesticks- Dubbeleinders

 | 

Diversen


Opaliet Healing point - massagestick

Opaliet Healing point - massagestick
Afmeting: 58 x 16 mm

Zeer hoge kwaliteit Opaliet healing point - massage stick.

Opaliet geeft je altijd het idee dat er een lichtje in brand. 

Opaliet werkt op je onderbewustzijn, emoties en intuïtie. De eigenschappen van Opaliet zijn het schenken van levensvreugde, geeft bescherming en helpt je veelzijdig te zijn. 
De helende werking van Opaliet is dat het energie geeft en depressies en ontstekingen voorkomt. Opaliet helpt om slaapstoornissen te verminderen, helpt je bij stress en nervositeit. 
Geeft innerlijke rust, brengt vrede en bevordert harmonie. Helpt om ruzies te sussen.

Wordt per brievenbuspost verzonden.


euro 12.50


Voorraad: 2


Aantal  Calciet massage - Verzamelpunt stick met REGENBOGEN

Calciet massage - Verzamelpunt stick met REGENBOGEN
Afmeting: 102 x 20 x 10 mm

Een prachtige Calciet Massage stick. Ook uitstekend geschikt voor verzamelpunt correcties. Deze stick heeft extreem veel regenbogen rondom.

Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. 
Het helpt je met de verbinding te maken van de natuurlijke cycli van verandering en transmutatie. Het verplaatst stagnerende of langzaam bewegende energie. Verzacht en kalmeert sterke emoties. 

Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Het kan negatieve energie uit een ruimte absorberen (regelmatig reinigen). Calciet geeft helderheid. 

Fysiek stimuleert het de stofwisseling en het immuunsysteem en bevordert groei in kinderen. Het heeft een gunstige werking op de huid, darmen, hart en hartritme, skelet, gewrichten en stimuleert de calcium-opname. 

Wordt per brievenbuspost verzonden. 


euro 17.50


Voorraad: 1


Aantal