Winkelwagen

Schedels

 | 

tot en met € 200,00


Jade Schedel, groot exemplaar in zacht groen

Jade Schedel, groot exemplaar in zacht groen
Afmeting: 133 x 75 x 100 mm gewicht: 1264 gram

Een fantastische zachtgroene Jade schedel. Deze schedel is een forse schedel van ruim 1 KILO !

Jade is een reinigende en beschermende steen (met name tegen lichamelijk letsel) en zorgt voor harmonie en evenwicht. De steen bevordert zelfverwezelijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten. Het werkt in op het hartchakra en bevordert hiermee liefde, verzorging en tolerantie.

Jade stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen. Jade wordt geassocieerd met een lang leven. Het helpt je om contact te maken met overleden voorouders en de geesten van overledenen te beschermen. 
Jade brengt het hartchakra in balans, waardoor relaties met anderen worden verbeterd. het geeft je het gevoel ergens bij te horen. Het stimuleert het vermogen om effectief en zoals het hoort te reageren. Jade ontspant op een zeer diep niveau. 

Fysiek werkt Jade sterk reinigend, brengt allerlei lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Het heeft een positieve werking op nieren en bijnieren, blaas, het zenuwstelsel, vruchtbaarheid en op het bevallen.Jade kan op of bij het lichaam gedragen worden. Het versnelt het genezingsproces. 

De steen kan in een ruimte geplaatst worden.

Wordt per pakketpost verzonden.


euro 175.00


Voorraad: 1


Aantal  Toermalijn zeer grote schedel

Toermalijn zeer grote schedel
Afmeting: 148 x 78 x 106 mm Gewicht 1520 gram

Zeer grote Termalijn schedel van ruim 1,5 kg.

Toermalijn heeft een sterk reinigende en beschermende werking. Transmuteert straling wat afgegeven wordt door computers, telefoons e.d.
De steen aardt en brengt balans in lichaam en geest en zet negatieve energie, gedragspatronen en gedachtes om in positieve. 
Toermalijn reinigt het aura en het lichaam en verwijdert negatieve energie. Hierdoor worden de chakra's, het lichaam en emoties in balans gebracht. Dit bevordert ontspanning, begrip, zelfvertrouwen, voorspoed en vermindert blokkades, angst en het aannemen een slachtofferrol.
Toermalijn heeft een bijzondere connectie met bloemen en planten. Het bevordert hun groei en beschermt tegen ongedierte. 

De steen verlicht emotionele pijn en angst en helpt bij emotionele problemen en depressies. 

Wordt per pakketpost verzonden. 


euro 195.00


Voorraad: 1


Aantal