Winkelwagen

Schedels

 | 

tot en met € 75,00


Jaspis met houtnerf tekening, realistisch

Jaspis met houtnerf tekening, realistisch
Afmeting: 84 x 49 x 61 mm gewicht: 298 gram

Een prachtige 'houtnerf' Jaspis schedel in realistische carving.

Jaspis werkt aardend en beschermend. De steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. De steen bevordert ook organisatorische vaardigheden, snel denken en stimuleert de fantasie. Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling. 
Het maakt astraal reizen makkelijker. 

Fysiek heeft de steen een positieve invloed op de bloedsomloop, spijsvertering, darmen en de geslachtsorganen.

Wordt per pakketpost verzonden.


euro 67.50


Voorraad: 1


Aantal  Rozenkwarts schedel prachtig lichte kleur

Rozenkwarts schedel prachtig lichte kleur
Afmeting: 78 x 46 x 60 mm gewicht: 244 gram

Een mooie realistisch gesneden Rozenkwarts schedel. Een prachtig, licht gekleurde schedel.

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hartchakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. 
Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. Zorgt voor een snelle ontspanning bij emotionele stress. Onthult de onderliggende oorzaken van problemen, zoals bijvoorbeeld een negatief zelfbeeld.
De steen maakt ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. 

Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, sexuele problemen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid. Tenslotte helpt het bij ouderdomskwalen zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson.

Wordt per pakketpost verzonden.


euro 69.50


Voorraad: 1


Aantal  Rookkwarts grote schedel met verschillende regenbogen

Rookkwarts grote schedel met verschillende regenbogen
Afmeting: 73 x 50 x 48 mm gewicht: 215 gram

Een grote Rookkwarts schedel met rondom regenbogen. 

Rookkwarts geeft ontspanning. Vermindert stress en spanningen. Bevordert nuchterheid, realiteit en prachmatisch denken. Helpt om kortzichtigheid en wantrouwen te doorbreken. Versterkt de concentratie. Ondersteunt bij het stoppen van verslavingen, zoals roken. Ondersteunt de behandeling van clusterhoofdpijn. Ontspant de nek- en rugspieren. Ondersteunt de pijnvermindering, versterkt de zenuwen. 

Rookkwarts is een sterk beschermende, aardende en ontgiftende steen (lichaam, ziel en geest). Het is bij uitstek een goede steen om te dragen bij klachten gerelateerd aan stress en in belastende situaties. De steen helpt ontspannen, loslaten en accepteren, weerstand bieden tegen stressvolle invloeden en zorgt voor geestelijke (veer)kracht. Rookkwarts heeft hierdoor ook een gunstige werking op angst (met name faalangst), nachtmerries, depressie en suicidaliteit. 

De steen stimuleert een nuchtere, pragmatische en positieve houding en bevordert de concentratie. Rookkwarts beschermt tegen negatieve (electromagnetische) straling (van bijvoorbeeld computers, mobiele telefoons en tv toestellen) en andere negatieve invloeden uit de omgeving (wateraders, milieuvervuiling, etc) en helpt bij het mediteren. Het is een sterk aardende steen voor gebruik tijdens of na spirituele bezigheden. 

Fysiek werkt rookkwarts pijnstillend, ontkrampend en ontgiftend en heeft een positieve werking op rugklachten, zenuwen, buik, heupen, benen, hoofdpijn en de geslachtsorganen. Het kan tevens helpen bij het stoppen met roken. 

Wordt per pakketpost verzonden.


euro 72.50


Voorraad: 1


Aantal  Schelp fossiel realistische schedel in forse maat

Schelp fossiel realistische schedel in forse maat
Afmeting: 78 x 43 x 55 mm. gewicht: 246 gram

Een bijzonder mooie Schelp fossiel schedel in realistische carving.

Schelp schenkt blijdschap, zekerheid en bescherming. Helpt bij het overwinnen van neerslachtigheid, onzekerheid en teleurstelling. Maakt oplettend in de omgang met zichzelf en anderen. Vermindert jeuk en ontstekingen van de huid. Bevordert de groei van huidcellen.  

Fossiel stabiliseert en aardt de levensenergie. Het herstelt orde en regelmaat. 
Fossiel biedt toegang tot oude herinneringen en reizen door tijd en ruimte. Het geeft inzicht in de eeuwigheid van het leven.

Wordt per pakketpost verzonden. 


euro 72.50


Voorraad: 1


Aantal  Turkoois realistische schedel

Turkoois realistische schedel
Afmeting: 78 x 47 x 56 mm gewicht: 243 gram

Een zeer hoge kwaliteit Turkoois schedel in realistische carving. Dit is een schedel van natuurlijke Afrikaanse Turkoois. 

Turkoois is een sterk geneeskrachtige, zuiverende en beschermende steen. Het versterkt de aura en legt een link met de spirituele wereld. Het brengt evenwicht. Turkoois kan kalmerend werken en voor innerlijke rust zorgen, maar werkt ook vitaliserend bij uitputting. Het heeft een positieve werking op depressie, stemmingswisselingen, apathie en paniekaanvallen. Het verkoelt de emoties en kalmeert een overactieve geest.Versterkt de intuìtie en psychische vermogens. Turkoois bechermt tegen negatieve energie, straling, invloeden en stoffen van buitenaf. 

Fysiek werkt het pijnstillend, ontstekingsremmend en ontgiftend. Heeft een positieve werking op reuma, jicht, maag, de ogen, het immuunsysteem en infecties. Turkoois versterkt alle organen.

Wordt per pakketpost verzonden.
euro 72.50


Voorraad: 1


Aantal  Agaat Schedel grijze crazy lace in realistische carving

Agaat Schedel grijze crazy lace in realistische carving
Afmeting: 84 x 49 x 60 mm. gewicht: 343 gram

Een bijzondere Agaat crazy lace schedel. De schedel heeft een schitterende tekening en opvallende 'rode draad' rondom de hele schedel lopen.

Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. Het stimuleert spirituele en geestelijke groei door aan te zetten tot zelfreflectie en spoort aan even afstand te nemen en alles wat objectiever te bekijken. Het bevordert rationeel en logisch denken, concentratie, het analytisch vermogen en helpt daarom om praktische oplossingen te vinden voor problemen. Agaat beschermt het aura, geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest. 

Fysiek is Agaat een goede steen om tijdens de zwangerschap te dragen (voor zowel moeder als kind) omdat het beschermend werkt, groei stimuleert en een gunstige werking op de baarmoeder heeft. Het heeft een positieve invloed op maag, blaas (bij bijvoorbeeld een blaasontsteking), darmen, huid, ogen, bloedvaten en stimuleert de stofwisseling.

Wordt per pakketpost verzonden. 


euro 75.00


Voorraad: 1


Aantal  Calciet realistische schedel, volle oranje kleur

Calciet realistische schedel, volle oranje kleur
Afmeting: 79 x 46 x 57 mm. gewicht: 273 gram

Dit is een zeer bijzondere oranje Calciet schedel in realistische carving.

Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. 
Het helpt je met de verbinding te maken van de natuurlijke cycli van verandering en transmutatie. Het verplaatst stagnerende of langzaam bewegende energie. Verzacht en kalmeert sterke emoties. 

Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Het kan negatieve energie uit een ruimte absorberen (regelmatig reinigen). Calciet geeft helderheid. 

Fysiek stimuleert het de stofwisseling en het immuunsysteem en bevordert groei in kinderen. Het heeft een gunstige werking op de huid, darmen, hart en hartritme, skelet, gewrichten en stimuleert de calcium-opname. 

Wordt per pakketpost verzonden. 


euro 75.00


Voorraad: 1


Aantal  Hematiet schedel in realistische carving

Hematiet schedel in realistische carving
Afmeting: 73 x 43 x 58 mm Gewicht: 464 gram

Fantastische Hematiet schedel in realistische carving. 
Hematiet werkt aardend, beschermend en harmoniserend. De steen geeft zelfvertrouwen, vergroot het zelfrespect en de overlevingsdrang en versterkt de wilskracht. Het verbetert de concentratie en het geheugen. Het is een goede steen om te dragen als hulp bij verslavingen en dwangstoornissen. Hematiet stimuleert de opname van ijzer en de vorming van rode bloedlichaapjes. Hematiet heeft een krachtige werking op het bloed en helpt bij problemen met de bloedsomloop, zoals bloedarmoede, aambeien en neusbloedingen. Het werkt eveneens bij kramp in de benen en bij slapeloosheid. 
Hematiet niet gebruiken bij ontstekingen en niet gedurende een langere periode dragen.

Wordt per pakketpost verstuurd. 


euro 75.00


Voorraad: 1


Aantal  Turkoois forse, realistische schedel

Turkoois forse, realistische schedel
Afmeting: 79 x 45 x 56 mm gewicht: 262 gram

Een zeer hoge kwaliteit Turkoois schedel in realistische carving. Dit is een schedel van natuurlijke Afrikaanse Turkoois, met een prachtige tekening. 

Turkoois is een sterk geneeskrachtige, zuiverende en beschermende steen. Het versterkt de aura en legt een link met de spirituele wereld. Het brengt evenwicht. Turkoois kan kalmerend werken en voor innerlijke rust zorgen, maar werkt ook vitaliserend bij uitputting. Het heeft een positieve werking op depressie, stemmingswisselingen, apathie en paniekaanvallen. Het verkoelt de emoties en kalmeert een overactieve geest.Versterkt de intuìtie en psychische vermogens. Turkoois bechermt tegen negatieve energie, straling, invloeden en stoffen van buitenaf. 

Fysiek werkt het pijnstillend, ontstekingsremmend en ontgiftend. Heeft een positieve werking op reuma, jicht, maag, de ogen, het immuunsysteem en infecties. Turkoois versterkt alle organen.

Wordt per pakketpost verzonden.
euro 75.00


Voorraad: 1


Aantal